Vår historia

Andreas Godsäter

Andreas Godsäter startade verksamheten redan 2002. På den tiden var det små uppdrag i liten skala som Andreas utförde med entusiasm. Det fanns några gräsklippare och maskiner som kom att bli grunden för verksamheten. Antal uppdrag växte och Andreas intresse för att driva allt större projekt och åtagande gjorde att verksamheten expanderade, och 2014 kom företaget att ombildas från en enskild firma till ett aktiebolag.

År 2017 övertogs Claessons Els fastighet i Lindome och nu kunde vi husera en allt större maskinpark samt att ett riktigt kontor kunde uppföras. Idag erbjuder KA Entreprenad sina kunder helhetsåtagande kring mark, anläggning, fastighetsförvaltning och snöröjning.

Vår historia

Vi har vuxit genom nöjda kunder och ett hårt arbete. Det viktigaste för oss har varit att leverera tjänster med hög kvalite, och vår tillväxthistoria är ett kvitto på att vi lyckats med den målsättningen. Våra kunder stannar ofta hos oss länge då vi kan leverera förvaltning och skötsel till kunden som ger en problemfri vardag för kunden. Vår tillväxt sker ofta genom rekommendationer från våra kunder vi har idag. -Det är vi stolta över! 

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera tjänster till våra kunder av högsta kvalitet på ett hållbart och miljöriktigt sätt. Vi utgår från Lindome och levererar tjänster i dess närområde, men även i Göteborg med omnejd.

Garanti

K A Entreprenad AB värdesätter nöjda kunder. Därför lämnar vi alltid garanti på utfört arbete.

 

Miljöpolicy

Vi lägger stor vikt vid att vårt arbete är såväl effektivt som miljöbesparande. Arbetsmiljöarbetet skall vara och bedrivas som en naturlig del i det dagliga arbetet.

 

Rotavdrag

På de tjänster som utförs av K A Entreprenad AB har du som privatperson rätt att göra rotavdrag, vilket innebär att du kan få 30% avdrag på arbetskostnaden inklusive moms. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida för att se om just det arbete du planerar att göra ger rätt till skattereduktion.

 

VÅR ARBETSPROCESS

Boka Möte

Vi kommer alltid ut till er och diskuterar jobbet och tittar på specifika förutsättnigar.

Avtal

Vi avtalar om arbetet. Många arbeten ligger på längre kontrakt såsom förvaltning och snöröjning.

Offert

Vi ger en offert kring arbetet och vilka förutsättningar som gäller kring tidplan.

Utförande

Vi utför arbete med garanti. Vår främsta styrka är att ha nöjda kunder.

LÅT OSS GÖRA NÅGOT TILLSAMMANS!

-kontakta oss!